Блог

Гастрономічні історії

«Просто працюй і твоє до тебе прийде»: історія Василя та його мексиканського закладу «Taco Taco Taqueria»

Автор: Марта Кагуй Розкажіть про заклад та його концепцію? Насправді, все почалось з того, що я з дитинства обожнював готувати, але вирішив вступити на програміста.

Читати далі »
Історії

Як виникла ідея створення нового простору для креативу – ВИШКА studio. Історія Інни та Павла, засновників So Good Company.

Автор: Марта Кагуй Ви засновники «So Good Company», займаєтеся організацією фестивалів та різноманітних подій. Яким був 2020 рік в умовах пандемії? І. Насправді, ми планували,

Читати далі »
Гастрономічні історії

Пекарня з власною філософією. Історія Степана та його ремісничої пекарні «Культ хліба»

Автор: Марта Кагуй Розкажіть про пекарню, звідки виникла ідея займатися саме цим?  Насправді, все розпочалося з того, що я не міг знайти доброго хліба у

Читати далі »
Гастрономічні історії

«Люди, які приходять до нас почувають себе, як вдома» – історія Ірини та її закладу «Papi»

Автор: Марта Кагуй Як Ви потрапили у ресторанну сферу?  Усе почалося з ідеї. В мене було бажання мати власний бізнес, який  приносив би задоволення іншим

Читати далі »