Автор: Марта Кагуй
«Chin Chin» – новий заклад азіатської кухні у Львові
Про концепцію, особливість закладу та страви розповідає маркетинговий директор ресторанної кампанії G-Group – Майк Альнабульсі.
Розкажіть про заклад «Chin Chin» та його концепцію. Звідки виникла ідея відкрити азіатське кафе?
Концепція «Chin Chin» – швидко, демократично і по-азійськи яскраво. Ми довго зважувалися на проект з перспективою розвитку, аналізували ринок і розглядали різні ідеї. Азіатську кухню знають і люблять усі: замовляють з доставкою додому та в офіс, на дні народження чи дружні посиденьки. Азіатська кухня займає друге місце по замовленнях доставки після італійської, тому вибір був очевидний.
У чому особливість закладу?
Ми вибрали формат яскравого азіатського фаст-фуд кафе. Схожі невеликі заклади китайської, тайської, в’єтнамської кухні є в усіх куточках світу. Рецептуру ми створювали за мотивами оригінальних страв Азії, відомих у всьому світі. Відкрита кухня, неоновий декор, усіма улюблений кіт і багато червоного – це наш вже впізнаваний стиль. Демократичність меню привертає увагу широкої аудиторії, заклад відвідують студенти, менеджери, блогери, інженери, власники бізнесів і їх працівники.
Скільки років існує мережа та які міста охоплює?
Мережа закладів азіатської кухні «Chin Chin» існує вже 3 роки. Ми відкрилися в Одесі, Києві та Львові. Згодом плануємо охопити Миколаїв, Дніпро та Харків. Нещодавно ми закінчили працювати над франшизою, тому скоро запустимо її в роботу.
Чому вирішили відкритися у Львові?
Ми розглядаємо всі міста, особливо мегаполіси, тому Львів однозначно був в пріоритеті. Окрім цього, ми дивимося в сторону європейського ринку, де азіатська кухня дуже популярна, саме тому Львів – це правильний крок в гастрономічному напрямку.
Розкажіть про їжу, що рекомендуєте спробувати в першу чергу?
Звичайно ми рекомендуємо спробувати все (посміхається). Азіатська кухня – це поєднання яскравих, емоційних смаків та їх комбінацій. Солодке, кисле, солоне, гостре – і бажано все одразу. Якщо ви прийшли до нас вперше, ми рекомендуємо спробувати курку в кисло-солодкому соусі з ананасами, «Дамплінг», качку в пекінському стилі і смажене молоко на десерт.
Як вдалося пережити карантин?
Мабуть, карантин зіграв нам на користь, адже ми працювали на доставку, а саме це ми закладали в концепцію «Chin Chin» від початку.
Які плани на майбутнє у закладу «Chin Chin»?
Цього року ми працюємо над франшизою і підкоряємо нові міста України. Ми хочемо, щоб якісна, смачна їжа з цікавим характером була доступна для всіх.